“No sóc una estrella del rock” té com a protagonisa la nena prodigi canadenca Marika Bournaki, amb un talent especial per tocar el piano

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]N[/dropcap]o sóc una estrella del rock” és la nova proposata del Documental del Mes al Baix Llobregat. El film documenta el procés de creixement dels dotze  als vint anys de la nena prodigi canadenca Marika Bournaki, amb un talent especial per tocar el piano.

El documental mostra la pressió familiar que exerceixen els seus pares, artistes frustrats,  sobre la nena i revela la complexitat de les relacions familiars quan hi ha una sobrecàrrega d’aspiracions i s’inicia una carrera professional des de la infantesa.

Els espectadors i espectadores seran testimonis de com Marika passa de ser una nena a una adulta, i de geni a persona.

El film proposa una mirada al món de la música clàssica, on es descobreix de quina manera el talent, el sacrifici, la passió i la sort es combinen perquè Marika es converteixi en una concertista brillant.

No sóc una estrella del rock” es va estrenar al Festival Internacional de Cinema d’Art de Mont-real (Canadà, 2012) i ha participat en la secció oficial de diversos festivals, com el Festival de documentals de Thessaloniki, el Festival de Cinema Internacional de Guanajuato, el Festival de Cinema Internacional de Vancouver, el Festival de Cinema de Ciutat de Mèxic i l’In-Edit Beefeater Barcelona.

Està dirigit per Bobbi Jo Hart, una guardonada directora, productora, fotògrafa, escriptora i investigadora canadenca, que va dirigir el seu primer documental el 1997, “Calling to Care”, sobre infermeres al Pakistan. Els seus films adapten  l’estil cinéma vérité, que li permet acostar-se a la realitat que retrata d’una manera més directa i expressiva.

No sóc una estrella del rock” es podrà veure al Citilab de Cornellà avui a les 19 hores, el dissabte a les 19.30 horas al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, el divendres 12 d’abril a les 22.00 hores a la Joventut Catòlica de Molins de Rei i el dilluns 15 d’abril a les 20.30 hores a l’Ateneu de Sant Just Desvern.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here