El proper dissabte 6 d’abril al Prat, es celebrarà una assemblea per tal que les persones que vulguin, puguin conèixer la campanya i participar-hi de forma activa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]F[/dropcap]a unes setmanes va començar una campanya per demanar l’accés a la terra al Baix Llobregat. Les demandes es faran arribar al Consorci del Parc Agrari el dia 17 d’abril i aquest reunió és convoca per preparar l’acció i d’altres propostes.

Més informació sobre la campanya “Pagesia per al Futur seguint aquest enllaç

L’assemblea es celebrarà el proper dissabte 6 d’abril, a partir de les 10:30h al Parc del Fondo d’en Peixo (el Prat de Llobregat) i està destinada a totes les persones que hagin demant terres, o que es vulguin implicar com a voluntàries en la campanya.

A més, s’emmarcarà en les activitats del 5è aniversari de Cals Karxofa, la cooperativa de consum agroecològic del Prat, que ha organitzat moltes d’altres activitats com activitats infantils i concerts.

L’ordre del dia de la trobada s’iniciarà amb una introducció a la plataforma Delta Viu i la campanya “Pagesia per al futur”, i posteriorment es realizarà un pluja d’idees sobre la continuïtat de la campanya. Delta Viu anima a pensar entre tots i totes, els passos que s’hauran de seguir  després del 17 d’abril.

Després de l’assemblea, qui vulgui podrà quedar-se a dinar allà mateix, ja que hi haurà un dinar popular agroecològic (paella popular i agroecològica. Preu:10€), durant i després del qual es podrà continuar xerrant de forma més informal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here