Ahir es va celebrar aquesta festa, organitzada per l’associació de veïns i veïnes de l’Eixample. A més de múltiples activitats lúdiques per a totes les edats, la festa d’enguany va ser l’escenari d’un acte reivindicatiu contra les retallades, convocat per diverses entitats de la localitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa de la Primavera, l’esdeveniment que marca l’inici de la multitud d’activitats culturals i lúdiques que acollirà la ciutat durant el mes d’abril, va constar d’un mercat d’intercanvi i segona mà, un mercat pagès amb verdures ecològiques, tallers per a nens i nenes, i un taller de reparació de bicicletes.

També hi va haver futbol, actuacions de ball, i activitats de bookcrossing i intercanvi en el marc de la Biblioteca Popular, etc.

En aquest escenari, la Coordinadora de lluites de Sant Joan Despí, va organitzar un acte reivindicatiu contra les retallades en educació i sanitat a la localitat.

La reivindicació principal de la comunitat educativa de Sant Joan, està centrada en la demanda de la construcció del nou Institut, i aquesta es va voler visibilitzar en forma de blocs de color groc, i evidentment, també amb les ja conegudes samarretes grogues. També hi van participar treballadores i treballadors del Hospital Broggi i del seu Comité d’Empresa, tot prenent gratuïtament la tensió arterial i la glicèmia al veins i veïnes que s’hi van apropar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here