Durant tot el mes es pot visitar al Museu de Sant Boi una exposició d’homenatge al fotògraf assassinat Remi Ochlik

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a programació d’abril del cicle “Resistències” de Sant Boi de Llobregat porta per títol “De Tunísia a Síria. Les primaveres àrabs” i inclou l’exposició “Les primaveres àrabs”, en homenatge a Rémi Ochlik, que moria assassinat al 2011 per l’atac de l’exercit siri al centre de premsa de la ciutat d’Homs, i el documental “Tahrir”, de Tamer Ezzat.

L’exposició ret homenatge al fotoperiodista Rémi Ochlik amb un recull de les fotografies amb les quals va cobrir les revoltes recents a diversos països àrabs.

La mostra, produïda per l’Institut Francès i l’Aliança Francesa , es presenta com a record a la seva obra i es pot veure al Museu de Sant Boi fins el 28 d’abril.

D’altra banda, pel 18 d’abril està prevista la projecció del documental sobre la revolta a Egipte que anirà seguit d’un col·loqui amb Mohammed Elrazzaz, professor de Gestió Cultural a la UIC, i Jordi Baltà, coordinador del programa Nord d’Àfrica a la secció espanyola d’Amnistia Internacional.

El cicle Resistències, organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi, té com a objectiu promoure la pau i la no-violència i reflexionar sobre els conflictes armats. La programació finalitzarà al maig amb el tema “Resistències quotidianes. De Líbia a Palestina”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here