Una vintena de persones de Sant Just i Vallirana en situació d’atur de llarga durada, començaran a formar-se per treballar -posteriorment i per un període de 6 mesos-, a Asproseat i Solidança, entitats sense afany de lucre vinculades a la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta d’una iniciativa conjunta entre els ajuntaments de Sant Just i Vallirana, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i aquestes dues entitats, que combina accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d’experiència professional.

L’objectiu és facilitar la inserció laboral de persones aturades de llarga durada i fomentar el seu retorn al sistema productiu. La durada màxima del programa són 15 mesos: 4 de formació professionalitzadora, 2 per a la incorporació de la persona al procés d’experienciació laboral, 6 de contracte laboral i 3 mesos d’acompanyament a la inserció posterior.

Aquest programa permet contractar una vintena de persones de Sant Just i Vallirana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here