El servei compta amb la implicació de 200 persones voluntàries. Els animals es lliuren identificats amb microxip, desparasitats, vacunats i esterilitzats, després d’haver passat una revisió veterinària

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’any 2012 es van acollir al Refugi Municipal d’Animals de Companyia (RMAC) un total de 474 gossos i gats, que s’havien recollit dels carrers de Sant Boi i L’Hospitalet i, en menor mesura, de Santa Coloma de Cervelló.

Al Refugi, arriben els gossos i gats procedents de Sant Boi de LLobregat, L’Hospitalet i Santa Coloma de Cervelló, que s’han perdut o han estat abandonats. Si has perdut el teu gos o gat, estàs pensant en adoptar-ne un o vols fes-te voluntari, aquest és el teu lloc.

En la seva tasca diària, aquest servei municipal compta amb la implicació de més de 200 persones voluntàries, que dediquen una part molt important del seu temps lliure a aquests animals i contribueixen de manera molt significativa a millorar-ne el benestar.

Molts d’ells van ser afortunats i van poder sortir del Refugi, gairebé un 80%, ja que per una banda va haver-hi un nombre molt important d’adopcions (un 54%) i, per altra banda, el 36% dels animals va poder retornar amb els seus propietaris. La resta d’animals (un 20%) romandrà al Refugi fins que algú els adopti. Alguns s’hi poden estar molt de temps, de vegades fins i tot anys.

La identificació amb microxip és fonamental perquè l’animal pugui retornar ràpidament amb la seva família. Malgrat això, l’any 2012 prop del 75% dels animals recollits al carrer no estaven identificats.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here