En la reunió informativa amb una ciutadania indignada es decideix recuperar els actes de protesta. Ciutadans i ciutadanes de Vallirana, així com entitats locals, van assistir a l’acte convocat per la Comissió de Treball de la Variant formada per tots els partits polítics del consistori municipal

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]”[/dropcap] El principal impediment perquè s’acabi la variant de Vallirana són els interessos econòmics vinculats al peatge de Martorell”, aquesta va ser una de les conclusions més repetida i consensuada en la reunió informativa que es va fer dissabte 15 a Vallirana amb la ciutadania per plantejar l’inici d’accions reivindicatives per reclamar la finalització de les obres de l’eterna variant de Vallirana.

Ciutadans i ciutadanes de Vallirana, així com entitats locals, van assistir a l’acte convocat per la Comissió de Treball de la Variant formada per tots els partits polítics del consistori municipal. L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, com a presidenta de la Comissió va informar a tots els assistents de la situació actual, de les accions realitzades i finalment de la proposta d’iniciar accions reivindicatives.

Es va coincidir a afirmar que l’única via que resta és la d’iniciar actes de protesta, com ja es va fer en el seu moment amb l’històric moviment del “Prou Cues N-340”; per això es va convidar la ciutadania i les entitats que s’integrin en la Comissió de Treball per a la Variant.

També els participants van incidir en el fet que el cost que falta per acabar les obres (77.610.000 €) no és tan elevat si es tenen en compte altres inversions que fa l’Estat Espanyol, i es va comparar aquest cost al d’un avió militar “caza”.

Fruit d’aquesta reunió informativa, la Comissió per la Variant va recollir diferents propostes d’accions reivindicatives fetes pels ciutadans. En breu està prevista una nova reunió de la Comissió per preparar ja els primers actes de protesta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here