Treballadors i treballadores de l’empresa baixllobregatina ubicada a Sant Vicenç, Graells, es van manifestar ahir al migdia per reclamar la carta d’acomiadament, després de set mesos sense percebre els sous que els pertoquen

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a plantilla de l’empresa Graells, dedicada a les estructures i a les instal•lacions metàl•liques, no cobra des d’octubre. Els treballadors i treballadores demanen ara la carta d’acomiadament, per a poder accedir a les prestacions de l’atur.

La manifestació va sortir ahir de la plaça de la Vila i va recórrer el municipi fins a Tallers Graells, al polígon Les Fallulles de Sant Vicenç. La mobilització va rebre el suport de representants del govern local, que s’ha n compromès a mediar a amb la direcció de l’empresa i intentar resoldre el conflicte al més aviat possible.

La marxa, també va comptar comptar amb la presència de l’alcalde, Oriol Junqueras, que en el séu bloc va escriure sobre el tema: “Després d’intentar en múltiples ocasions el diàleg frustrat amb l’empresa, a la plantilla no li ha quedat cap altra alternativa que les concentracions diàries a l’entorn de l’empresa, al polígon de les Fallulles”.

I continuava: “Des de fa menys d’un any, el nostre Ajuntament ja hagut d’intervenir en altres conflictes, amb les empreses Rotocayfo i Fercable, intentant cercar alternatives, solucions imaginatives. Clama al cel, anem posant pegots aquí i allí, intentant resoldre conflictes laborals que amenacen amb deixar a la intempèrie moltes famílies”.

La plantilla es reunirà avui amb l’empresa, al departament de Treball de la Generalitat. El comitè espera conèixer allà quines són les condicions de l’acomiadament laboral.

 

Foto titular: Extreta de la web de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here