Un any més, coincidint amb la diada de Sant Jordi, El Casino de Sant Esteve va ser escenari del lliurament dels premis Sesrovirencs de l’Any, en un acte que va omplir de gom a gom el casal cultural. S’han reconegut la trajectòria de l’Escola La Roureda, de la dansa-jazz en la persona de la Sra. Manoli Rodríguez, i l’originalitat de l’Humol Amalillu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quests guardons són un reconeixement a persones, entitats i col•lectius del municipi que, a través del seu treball i esforç, contribueixen a revitalitzar la vida social sesrovirenca, augmenten la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes, consoliden el teixit associatiu i marquen pautes d’actuació de la vida local i que van consolidant, d’aquesta manera, la personalitat dinàmica, renovadora, participativa i solidària de Sant Esteve.

El premi Sesrovirenc de l’Any 2012 a l’Activitat es va concedir a l’Humol Amalillu, una iniciativa promoguda per tres sesrovirencs i que va tenir lloc durant la passada Festa Major. Es tractava d’una activitat dinamitzadora basada en un circuit de proves per a infants i adults que va comptar amb la col•laboració d’una dotzena de voluntaris, 200 participants i van recollir 285 quilos de productes que van destinar al Banc d’Aliments. La comissió va valorar l’esperit innovador, imaginatiu i altruista dels promotors i va encoratjar-los a donar continuïtat a aquesta activitat lúdicofestiva.

En l’apartat de l’Entitat es va guardonar l’Escola La Roureda amb motiu del seu 25è aniversari. El centre es va inaugurar el mes de febrer de 1987 després d’un intens procés de reivindicació i lluita local.

I, finalment, el premi Sesrovirenc de l’Any 2012 a la Persona, es va atorgar  a la Sra. Manoli Rodríguez, per la introducció i difusió de la dansa-jazz a Sant Esteve, activitat que va iniciar fa 20 anys. El guardó reconeix el valor de la seva professionalitat, la persistència per afrontar les adversitats, la creativitat i capacitat de comunicació, així com el seu compromís amb Sant Esteve.

Com a novetat d’aquesta edició, els premiats van ser obsequiats amb una nova peça escultòrica realitzada per l’artista local Gonro. L’acte, que va sumar-se a la celebració de l’Any Espriu, va comptar amb la col•laboració del grup de teatre local L’ull de Bou i dels alumnes i professors de l’Aula Municipal de Música.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here