El Parc Ciclista és el punt de referència de les activitats relacionades amb la bicicleta a la ciutat baixllobregatina. El proper dissabte, es celebrarà la Bicifesta, una trobada de ciclisme adaptat i una festa infantil de la bicicleta

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n miler de persones han participat aquest diumenge, 12 de maig, a la 32a Passejada amb Bicicleta. L’Ajuntament organitza aquesta clàssica cita per promoure la bicicleta com a mitjà per fer esport de manera saludable i en família. El Club Ciclista Sant Boi i Decathlon hi han col·laborat enguany.

La passejada tenia la sortida al Parc Ciclista San Boi i l’arribada al carrer de Baldiri Aleu, on s’han fet activitats lúdiques infantils (circuit d’habilitats, ping pong, bàsquet i “skate”, taller de ciclisme, classe magistral de “spinning”…). El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha obert un any més les portes perquè les persones participants passessin per les seves instal·lacions.

A la prova hi podien prendre part persones d’entre 6 i 80 anys. Fins als 10 anys, el recorregut fixat per l’organització era de 3,5 km; per a la resta de participants, de 10,8 km.

El Parc Ciclista Sant Boi és el punt de referència dels esdeveniments que se celebren a la ciutat relacionats amb la bicicleta.

El pròxim dissabte, dia 18 de maig, obrirà les portes per celebrar la Bicifesta, que inclou una trobada de ciclisme adaptat i una festa infantil de la bicicleta.

Programa d’activitats al Parc Ciclista Sant Boi 2013

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here