La gent gran torna a ser la protagonista aquests dies del conjunt d’activitats que l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, organitza en el marc d’aquesta Setmana. Des de diumenge, fins el proper dia 19 de maig, la localitat baixllobregatina s’omple d’activitats  d’interès cultural, xerrades, tallers i moltes propostes de lleure

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]ot plegat amb l’objectiu de facilitar eines i motivació per tal que la gent gran es mantingui activa, desenvolupant una vida personal amb qualitat; i per retre homenatge a les persones grans de la ciutat de Sant Vicenç dels Horts.

Les activitats d’aquesta Setmana es van iniciar diumenge, amb una caminada i una sessió gimnàstica, acompanyades d’un esmorzar popular i un ball.

En declaracions a elBaix.cat, la Regidora de la Gent Gran de Sant Vicenç, Caterina Mestres, va explicar que “aquesta setmana està dedicada a la gent gran, perquè aquesta pensi en ella mateixa, i s’oblidi per una setmana, dels problemes del dia a dia”.

L’activitat va tenir molt bona acollida i s’espera que en els propers dies, totes les xerrades, tallers i diverses propostes de lleure que s’orienten cap al col·lectiu de persones grans de Sant Vicenç, s’omplin de gent disposada a gaudir de la vida, a qualsevol edat.

Les persones a les que elBaix.cat va poder preguntar, es van mostrar molt satisfetes amb la Setmana de la Gent Gran, van valorar-ne molt positivament la gran participació, i van destacar que és una festa “que no ha de deixar de fer-se mai, perquè omple de vida la ciutat”.

Consulta les activitats programades a la nostra agenda:

Dimarts 14

Dimecres 15

Dijous 16

Dissabte 18

Diumenge 19

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here