Amb l’objectiu de crear un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses, divendres es va formalitzar l’adhesió de Cornellà de Llobregat, a  través del Centre d’Empreses Baix Llobregat, al projecte Reempresa. Aquest programa està impulsat per la CECOT, amb el suport de la Diputació de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant la presentació, el vicepresident primer de la Diputació, Ferran Civil, va qualificar el projecte com «una iniciativa exemplaritzant de la col·laboració entre els àmbits públic i privat». Per la seva banda, el president de la CECOT i del Centre d’Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, va definir el nou servei «com un mercat d’oportunitats, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses».

L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, que també va participar en la presentación, va destacar la «necessitat de sumar esforços per lluitar contra l’actual situació de crisi, empresaris, institucions i organitzacions empresarials, tots treballant conjuntament».

El Punt d’Atenció de Reempresa a Cornellà és el segon que es posa en marxa a la comarca del Baix Llobregat, després del de Viladecans.

A través del portal de Reempresa de Cornellà, els empresaris que volen vendre les seves empreses com els emprenedors interessats en adquirir-les poden rebre tot tipus d’informació, a més d’una guia impresa que poden sol·licitar en el punt d’atenció.

El mes de setembre passat, la patronal CECOT va signar un acord de col·laboració amb la Diputació de Barcelona per ampliar l’abast territorial del projecte Reempresa a tota la demarcació. La Diputació desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments, i la incorporació de l’Ajuntament de Santa Coloma al Centre de Reempresa de Catalunya s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar-ne la competitivitat.

 

Foto titular: Extreta de la página web de la Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here