Les associacions comercials de la zona Delta de la comarca han constituït la plataforma Comerç del Baix Llobregat amb la que volen fer front a l’outlet que l’empresa Neinver vol construir a Viladecans

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest organisme vol estudiar quin impacte tindrà la creació d’aquest nou centre comercial als establiments dels municipis del voltant.

En aquest sentit, també han avançat en declaracions a El Prat Ràdio que miraran si la llicència comercial d’aquest nou centre comercial compleix amb la normativa urbanística.

De fet, des de la plataforma asseguren que l’outlet provocarà un gran problema de trànsit per la zona.

La presidenta de la Unió de Botiguers Prat Gran Comerç, Conchi Sánchez, que forma part del nou organisme, va declarar a El Prat Ràdio, que “dubto que el nou centre comercial estigui destinat al turisme tal com van defensar des del Govern català en la presentació del projecte”.

Per tot plegat, diuen que se senten impotents perquè s’ha començat a fer el projecte sense comptar amb els petits comerciants de la zona malgrat els organismes que ja existeixen per fer-ho.

En aquest sentit, entre les accions que tenen previstes hi ha una trobada aquesta setmana al Parlament de Catalunya sobre aquesta qüestió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here