Més de 800 corredors i corredores participaran en aquesta cursa que es farà el dia 1 de juny i les inscripcions a la qual, encara estan obertes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]É[/dropcap]s una cursa de 5 quilòmetres pels carrers del municipi que col·laborarà amb la recerca en oncologia infantil a Sant Joan de Déu.

L’organitza el Club d’Atletisme La Sansi i hi col·labora el Club d’Atletisme Sant Just.

La Sansi té molts corredors fidels a les cites que organitza arreu de l’Estat i això, segurament, ha fet que la previsió de participants a la cursa sigui tant elevada.

A més, és una cursa assequible per a totes les edats i hi haurà carreres en diverses categories. 

Són només 5 quilòmetres de cursa per Sant Just però hi haurà punts més durs que uns altres, tenint en compte les pujades i baixades que fa el municipi.

Les curses començaran a quarts de 8 del vespre en la categoria infantil. A partir d’aquí, per categories, s’aniran fent més carreres.

Les inscripcions per participar-hi el dia 1 de juny es poden fer fins el dia 29 de maig, i ho podeu fer a la pàgina web www.santjust5k.com. Aquí també trobareu el recorregut complet i els horaris.

El preu de la inscripció infantil és d’un o tres euros, depenent de si es vol samarreta o no. Per adults, el preu va dels 7 als 11 euros, en funció de si es vol obsequi i samarreta. Mig euro de la quota infantil i 2 euros de la d’adults es destinaran a la recerca en oncologia infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Els dorsals es podran recollir el mateix dia de la cursa, l’1 de juny.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here