El ple municipal aprova per unanimitat una moció per tal d’exercir la sobirania fiscal en l’IRPF i l’IVA

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l ple ordinari celebrat aquest passat dijous 23 d’abril servia per a aprovar, amb els vots a favor de tots els grups municipals, una moció a través de la qual el consistori climentó se suma a la iniciativa de l’Associació de Municipis per la Independència per a exercir la sobirania fiscal des dels consistoris.

El text aprovat acorda “ingressar els pagaments efectuats per l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, corresponents a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), i també en cas d’haver-n’hi, els corresponents a l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), a l’Agència Tributària de Catalunya, en comptes d’efectuar-los a l’Agència Tributària espanyola com s’han realitzat fins ara”.

Amb aquesta mesura, i tal i com es destaca a la moció, l’Ajuntament vol col·laborar a eradicar l’espoli fiscal i els perjudicis que provoquen els deutes que manté l’Estat amb Catalunya.

Per tal de promoure a nivell ciutadà aquesta mesura, el consistori oferirà assessorament i cobertura a aquells ciutadans o empreses de Sant Climent de Llobregat que vulguin acollir-se a aquesta pràctica a nivell particular.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here