[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ns arriben notícies que un grup inversor vol construir una àrea comercial de les anomenades Outlet a terrenys de Viladecans. Les informacions de les administracions i dels mitjans de comunicació ens traslladen la possibilitat de creació de 1500 llocs de treball apròximadament.

Per la nostra lluita aferrissada contra el principal problema de la nostra societat, de tantes i tantes persones al Baix Llobregat, cal considerar-ho una positiva esperança.

No estem parlant del model productiu que voldríem prioritzar pel nostre territori, es coneguda l’aposta col•lectiva i històrica de CCOO per la indústria. Continuem pensant que sense indústria no hi ha futur i volem que aquesta iniciativa no sigui l’única possibilitat de reactivació econòmica. També volem un model de comerç, serveis i turisme amb vertebració social i ocupació de qualitat.

En consonància amb manifestos signats pel nostre sindicat no entendríem tampoc que hi haguessin dinàmiques d’horaris no relacionades amb la legislació catalana al respecte condicionades al projecte. CCOO del Baix Llobregat reiterem la nostra aposta per una comarca amb qualitat de vida i de feina per les persones que hi viuen, una comarca on hi hagi espai per l’activitat econòmica que no malmeti el territori i que s’enquadri en els plans de reactivació de l’àrea metropolitana de Barcelona sense perdre la seva identitat.

Lluitem contra la crisi i sortim d’ella amb ocupació de qualitat i cohesió social, amb un territori equilibrat i amb una aposta per la indústria i un model de comerç i serveis que respecti la conciliació de la vida personal i laboral, un model per a les persones.

 

Toni Mora, Secretari General de CCOO del Baix Llobregat

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here