Coincidint amb el proper cap de setmana, Sant Boi viurà la 2a edició dels Dies Bojos. La novetat d’aquesta edició serà la celebració de la 1a Fira Gastronòmica organitzada per les parades del Mercat de Sant Jordi. També hi ha previstes diverses activitats complementàries com la 2a Shopping Night, el Mercat de Pagès i la 2a Cycle Chic

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a principal novetat d’aquesta edició dels Dies Bojos és la 1a Fira Gastronòmica. Des del 7 de maig les parades del Mercat de Sant Jordi han venut tiquets a 5 euros bescanviables durant el dia 7 de juny, de 19 a 23 hores, per 5 degustacions elaborades per cada parada i 2 begudes.

La 2a edició de la Shopping Night es farà el dia 7 de juny. Les botigues participants estaran obertes fins a les 10 del vespre. Els comerciants organitzaran activitats d’animació en diferents punts del municipi: música en directe, desfilades de moda, degustacions i un concert de final de festa el 8 de juny al parc de la Muntanyeta (patrocinat pels restaurants Degusta Sant Boi). També es farà la 2a edició de la Cycle Chic (plaça del Mercat Vell), la passejada urbana en bicicleta per gaudir amb estil de la ciutat.

Ofertes i promocions del comerç

Els comerços associats a Sant Boi una Gran Botiga i El Carrer, i els adherits a la campanya que regalin l’IVA, faran un val de compra pel seu import (consultar les condicions de la promoció).També es faran altres ofertes i promocions.

La convocatòria dels Dies Bojos arriba precedida de l’èxit de l’oferta d’habitacions a 15 euros promoguda per tres establiments hotelers del municipi (Hotel NH, Hotel El Castell i Hostal Rambla). Només en una setmana van exhaurir les habitacions reservades per a la promoció. També s’han venut tots els tiquets de 5 euros de la Fira Gastronòmica, tot i que es podran fer degustacions al preu d’un euro.

Cal destacar també la proposta de la Ciutat del Motor, els concessionaris de Sant Boi ofereixen 50 vehicles a preus irrebatibles. Les ofertes dels Dies Bojos es completen amb altres iniciatives de l’àmbit de l’oci i la cultura, l’esport i els aparcaments municipals, que es poden consultar al web municipal:

Informació detallada de les ofertes, promocions i activitats dels Dies Bojos

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here