Aquesta fira tornarà al parc de Torreblanca el proper 14 de juliol i junt amb el Mercat de Pagès que s’hi celebra cada diumenge, és una aposta per dinamitzar l’economia de la zona i acostar el parc a la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s va tractar d’una activitat en què van participar una dotzena d’artesans i artesanes amb les seves parades ubicades a l’espai de la plataneda del parc.

També hi va haver diverses activitats organitzades per a les persones visititants

La Fira d’Artesans i el mercat de Pagès, que s’hi celebra cada diumenge, responen a una doble voluntat: apropar el parc de Torreblanca a la ciutadania i ajudar a dinamitzar el teixit econòmic de la comarca del Baix Llobregat.

Organitzats per el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els Ajuntaments de SantFeliu de Llobregat, Sant Just Desvern. i Sant Joan Despí; l’horari de la Fira d’Artesans és de 10 a 20 hores i el mercat de Pagès, de 10 a 14 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here