L’empresa denuncia sabotatges de piquets, mentre els sindicats denuncien que s’han portat treballadors d’Alemanya per minimitzar la vaga

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a vaga del pesonal de handling de la multinacional Swissport que va començar divendres i acabarà avui, va obligar cinc vols de la companyia Lufthansa a marxar de l’aeroport del Prat sense equipatge aquest diumenge.

Des del sindicat CCOO s’indicava que a causa de la vaga s’acumulen centenars de maletes a l’aeroport, i que durant el matí de diumenge es van formar llargues cues d’usuaris esperant els seus equipatges.

De la seva banda, l’empresa va minimitzar els efectes de la vaga i denuncia el “sabotatge” de sis equips de Swissport, tractors de remolcar avions, autobusos de passatgers i altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here