Aquest 2013 300 persones s’han apuntat al Tecnoestiu, el casal que organitza el Citilab per difondre les noves tecnologies entre els diferents col·lectius de la nostra societat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Tecnoestiu, que va començar el 25 de juny i que s’allargarà fins aquest proper 25 de juliol, realitza tallers relacionats amb conceptes de programació, sensors i aplicacions per a tablets.

nguany es treballa el concepte d’edificis i de ciutats intel·ligents, utilitzant sensors per mesurar les condicions de les ciutats i crear accions que fomentin l’estalvi d’energia.

Després d’una mostra sobre el càlcul de la nostra petjada de CO2 al medi ambient, estudien amb un exemple pràctic com podem millorar els edificis i les ciutats.

Partint d’una maqueta amb un sensor de llum, un petit motor i una mica de programació. A més, el taller permet crear una petita aplicació per a tablets amb la qual analitzar les dades obtingudes i actuar sobre els elements creats als propis tallers.

Finalment, els participants podran participar al plató de televisió del Citilab exposant les seves experiències i proposant noves idees per la construcció de les Smart Cities.

1 COMENTARI

  1. Molt bona iniciativa, cal que apropem la tecnologia a tothom i pensem que qualsevol idea per la construcció d’smart cities ens beneficia a tots

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here