Arqueòlegs del Servei d’Arqueologia de la Generalitat i tècnics municipals ja han realitzat un primer anàlisi de les restes del mur que ha quedat al descobert durant les excavacions per a instal·lar el nou clavegueram al tram en obres del carrer Rafael Casanova

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest mur s’ha d’interpretar com un element relacionat amb les restes arqueològiques (estructures d’edificacions i xarxa viaria i urbana medievals de la Vila) ja trobades l’any 2009, en un altre tram d’aquest mateix carrer, arrel de les obres d’adequació i renovació del clavegueram.

Per tal d’agilitzar el màxim possible les obres s’està seguint el procediment d’urgència i realitzant el seguiment arqueològic.

El pressupost aprovat del projecte de reforma ja contemplava la possibilitat de trobar restes arqueològiques i la contractació d’una empresa especialitzada.

Quan finalitzin els estudis arqueològics podrem disposar d’informació més precisa sobre les característiques i la seva datació.

L’estudi de la troballa continuarà els propers dies i ja s’han pres les mesures adients per poder continuar amb els treballs de reforma del carrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here