El concert de Tamara i Moncho, el d’Andreu Rifé, els monòlegs de Tony Moog, Albert Boira i Eva Cabezas, i l’actuació de Joan Pera se sumen a un programa que integra orquestres, espectacles de circ, activitats infantils i esportives i manifestacions de cultura popular. El pregoner serà l’entrenador del Barça d’handbol i veí de Castelldefels, Xavi Pascual

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]a Festa Major d’Estiu de Castelldefels, que se celebra del 14 al 18 d’agost, es presenta amb un programa carregat d’activitats per a veïns i visitants. Com cada any, combina propostes tradicionals a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular com gegants, grallers, cercaviles, correfoc, castells, processó, amb concerts, monòlegs, orquestres, havaneres, sardanes, activitats esportives i activitats infantils.

A tots aquests actes gratuïts se’ls hi sumen tres alternatives de pagament:

– “La nit del bolero” amb Tamara i Moncho (14 d’agost 21 h – Pista Poliesportiva de Can Roca). La jove cantant i veïna de Castelldefels Tamara ha gravat un disc de boleros amb el veterà Moncho i el presentaran en Castelldefels el proper 14 d’agost. Sota el títol “Encadenados”, el disc acull catorze títols de tota la vida molt coneguts pel gran públic: PerfidiaAnsiedadSombrasJúrameÉchame a mi la culpaEsta tarde vi lloverTres palabras

El preu de l’entrada anticipada és de 18 a 23 euros, amb copa de cava. A taquilla, el mateix dia de l’actuació l’entrada costarà de 21 a 25 euros, també a copa de cava. A més, existeix la possibilitat d’adquirir una entrada especial per 50 euros que inclou copa de cava, aperitiu i taula a primera fila. Venda d’entrades:www.cantauticket.com i Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

– “La cocina de los monólogos” amb Tony Moog, Albert Boira i Eva Cabezas (15 d’agost 21.30 – Pista Poliesportiva de Can Roca).  Els tres monologuistes serveixen un xou cuinat amb cura, vital, intens, conservant el sabor “gamberro” i canalla que els va convertir en màxims exponents del gènere.

El preu de l’entrada anticipada és de 18 a 20 euros, i a taquilla (el mateix dia de l’actuació) de 20 a 22 euros. A més, existeix la possibilitat d’adquirir una entrada especial per 35 euros que inclou copa de cava, aperitiu i taula a primera fila. Venda d’entrades: www.cantauticket.com i Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

A partir de les 23.30 h, actuació de grups locals fins a les 2 h amb entrada gratuïta.

– Concert d’Andreu Rifé (16 d’agost 21 h – Pista Poliesportiva de Can Roca). El cantant català presenta el seu tercer treball discogràfic “Ping pong”, una proposta clarament pop que inclou el seu èxit Fil de llum, tema central de la sèrie Polseres Vermelles. El concert inclou a més l’actuació com a teloner del grup local Kevin Ros(20 h).

El preu de l’entrada es de 10 euros anticipada i de 12 euros a taquilla el mateix dia de l’actuació. Venda d’entrades: www.ticketsport.es i Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

El programa de festes compta a més amb interesants propostes gratuïtes com l’espectacle Una estona amb en Joan Pera, del conegut actor Joan Pera (16 d’agost – 23.45 h), i els concerts de La Màlaga i The Lito (14 d’agost – 0 h), Se atormenta una vecina (15 d’agost – 0 h), The Tall Tutsies (17 d’agost – 0.30 h) i Los Pachucos (18 d’agost – 23 h). Tots aquests espectacles tindran lloc a la plaça de l’Església.

A falta de confirmar algunes actuacions i tancar algunes propostes ja es pot consultar el Programa de Festa Major d’Estiu 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here