De l’1 al 6 d’agost, Sant Just Desvern es tornarà a vestir de groc i blau per Festa Major. El col·lectiu de joves d’El Nucli i l’Ajuntament han programat una àmplia oferta d’activitats adreçades a totes les edats amb un marcat to festiu, lúdic i estiuenc

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a gimcana entre les colles blaves i grogues, concerts, jocs d’aigua, barraques, la tradicional passejada literària, la fideuà, espectacles infantils… són només algunes de les propostes d’aquesta festa major.

L’Ajuntament ha destinat enguany 65.000€ per a l’organització de la Festa Major.  Hi ha determinades activitats d’esbarjo, una part de les quals serà assumida per les persones usuàries, com és el cas del àpats al camp de futbol o el berenar per a la gent gran.

El Nucli també ha fet un video que podreu veure a través de facebook.com/nucli.comissiodefestes.

A més la imatge de la festa d’enguany ha estat obra de l’Arnau Macià, guanyador del concurs de cartells que ha organitzat aquest col·lectiu de joves que han treballat amb iniciativa i empenta per engrescar la ciutadania en la Festa Major.

També es pot participar a través de les xarxes socials enviant les vostres fotos i els vostres comentaris sobre la festa major a través del hashtag #fmsantjust.

Podeu obtenir més informació a www.santjust.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here