L’ens invertirà 305 MEUR en polítiques d’habitatge, cohesió social i impuls de l’activitat econòmica

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l vicepresident executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, va considerar un “error” la llei estatal de règim local i va lamentar que “culpabilitza” un sector de l’administració pública “que no té la responsabilitat de la situació actual i criminalitza els que estan més a prop de la realitat”.

Balmón va assegurar que pot entendre aquesta llei com un exercici per “justificar” davant d’Europa però va assegurar que no es creu l’estalvi que la norma ha plantejat.

El president de l’AMB i alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va explicar que l’acompliment del 61,7% dels objectius i els 305 MEUR que s’invertiran en polítiques socials i econòmiques demostren “la fortalesa” de l’AMB.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here