La iniciativa impulsada de la mà de la Fundació Cassià Just ofereix un menú diari a una tarifa social que oscil·la entre 1,10 i 5,70 euros

Sant Boi de Llobregat (ACN).- L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha iniciat un nou servei d’àpats a domicili adreçat a garantir un àpat saludable i calent diari a persones majors de 60 anys amb dificultats econòmiques i que tenen una autonomia personal limitada.

La iniciativa, engegada el maig amb la col·laboració de Cuina Justa, l’empresa social de la Fundació Cassià Just, ja beneficia onze persones que paguen l’àpat d’acord amb els seus ingressos familiars a uns preus socials que oscil·len entre 1,10 i 5,70 euros.

L’experiència és només una prova pilot, però els bons resultats que està tenint fa preveure al consistori mantenir el servei al llarg de tot l’any i fins i tot, duplicar-ne el nombre de beneficiaris.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here