El concert de Tamara i Moncho, els monòlegs de Tony Moog, Albert Boira i Eva Cabezas, i l’actuació de Joan Pera completen un programa que integra orquestres, espectacles de circ, activitats infantils i esportives i manifestacions de cultura popular

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa Major d’Estiu de Castelldefels, que se celebra del 14 al 18 d’agost, es presenta amb un programa carregat d’activitats per a veïns i visitants. Com cada any, combina propostes tradicionals a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular com gegants, grallers, cercaviles, correfoc, castells, processó, amb concerts, monòlegs, orquestres, havaneres, sardanes, activitats esportives i activitats infantils.

L’últim fixatge per tancar el programa ha estat el cantautor uruguaià de Castelldefels Sebastián Ramírez, finalista als concursos El Número Uno d’Antena3, y Tú sí que vales de Tele5. L’actuació serà gratuïta (17 d’agost 22.30 h – Pista Poliesportiva de Can Roca). L’artista presentarà Mi historia, un show que mostra el creixement musical del cantautor, intercalant les composicions que per a ell són de gran importància en la seva manera de sentir la música. La nit comptarà a més amb l’actuació previa del grup local Kevin Ros. Tot i ser un concert gratuït cal recollir les invitacions amb antelació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o a taquilla el mateix dia de l’actuació.

El programa de festes compta amb interesants propostes gratuïtes com l’espectacle Una estona amb en Joan Pera, del conegut actor Joan Pera (16 d’agost – 23.45 h), i els concerts de La Màlaga i The Lito (14 d’agost – 0 h), Se atormenta una vecina (15 d’agost – 0 h), The Tall Tutsies (17 d’agost – 0.30 h) i Los Pachucos (18 d’agost – 23 h). Tots aquests espectacles tindran lloc a la plaça de l’Església.

A tots aquests actes gratuïts se’ls hi sumen dues alternatives de pagament:

– “La nit del bolero” amb Tamara i Moncho (14 d’agost 21 h – Pista Poliesportiva de Can Roca). La jove cantant i veïna de Castelldefels Tamara ha gravat un disc de boleros amb el veterà Moncho i el presentaran en Castelldefels el proper 14 d’agost. Sota el títol “Encadenados”, el disc acull catorze títols de tota la vida molt coneguts pel gran públic: Perfidia, Ansiedad, Sombras, Júrame, Échame a mi la culpa, Esta tarde vi llover, Tres palabras

El preu de l’entrada anticipada és de 18 a 23 euros, amb copa de cava. A taquilla, el mateix dia de l’actuació l’entrada costarà de 21 a 25 euros, també a copa de cava. A més, existeix la possibilitat d’adquirir una entrada especial per 50 euros que inclou copa de cava, aperitiu i taula a primera fila. Venda d’entrades: www.cantauticket.com i Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

– “La cocina de los monólogos” amb Tony Moog, Albert Boira i Eva Cabezas (15 d’agost 21.30 – Pista Poliesportiva de Can Roca).  Els tres monologuistes serveixen un xou cuinat amb cura, vital, intens, conservant el sabor “gamberro” i canalla que els va convertir en màxims exponents del gènere.

El preu de l’entrada anticipada és de 18 a 20 euros, i a taquilla (el mateix dia de l’actuació) de 20 a 22 euros. A més, existeix la possibilitat d’adquirir una entrada especial per 35 euros que inclou copa de cava, aperitiu i taula a primera fila. Venda d’entrades: www.cantauticket.com i Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Ja es pot consultar el Programa de Festa Major d’Estiu 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here