Des d’avui fins al diumenge 25 d’agost (tots dos inclosos) estarà tancat el tram de la línia 5 de metro entre Cornellà Centre i Can Boixeres, de 2,2 quilòmetres de longitud, per treballs de renovació de la infraestructura i millora de vies

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a resta de la línia 5, entre Can Boixeres i Vall d’Hebron, funcionarà amb normalitat.

Com a alternatives durant l’afectació, els viatgers podran fer servir un bus especial, adequat per als trajectes curts, o bé altres transports públics ferroviaris, l’opció més recomanable si es tracta de desplaçaments entre Cornellà de Llobregat i Barcelona.

El bus especial que habilitarà TMB farà el mateix recorregut del metro i amb el mateix horari, entre Cornellà Centre i Can Boixeres, amb parada a les estacions intermèdies de Gavarra i Sant Ildefons.

La majoria de trajectes, no obstant, es podran fer amb més rapidesa aprofitant els punts de connexió entre la línia 5 del metro i la línia R4 de Rodalies a Cornellà Centre, Sants Estació i La Sagrera, com mostra el plànol. La línia R1 també enllaça amb la L5 a Cornellà Centre i Sants Estació. A més, hi ha servei de Trambaix entre Cornellà Centre i Can Rigal, parada pròxima a l’estació de metro de Pubilla Cases.

La suspensió del servei durant tres setmanes permetrà executar obres de renovació de la infraestructura de la línia 5 a la zona de Gavarra, al terme de Cornellà de Llobregat, que són incompatibles amb la circulació de trens. Es demolirà i reconstruirà un tram d’uns 900 metres de plataforma i se substituiran carrils i fixacions, perquè la via recuperi les condicions òptimes de seguretat i confort.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here