EXPORT MOONWINE, SL neix al 2011 de la mà de 3 socis. Instal·lats al viver Molí Empresa de Martorell al Molí Fariner, han aconseguit en el darrer any una gran presència internacional que va en augment

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a història, la tradició, el clima, la situació geogràfica i la passió, fan que el vi espanyol sigui únic al món. Si a aquest vi li afegim la seva magnífica relació qualitat-preu es converteix en excepcional. La missió d’EXPORT MOONWINE, SL. no només és apropar al consumidor aquest vi sinó traslladar-li les experiències i sensacions que s’amaguen al destapar una ampolla.

EXPORT MOONWINE, SL neix al 2011 de la mà de 3 socis: Albert Díez, Pere Flores i José Luis Pérez. Instal·lats al viver Molí Empresa de Martorell al Molí Fariner, han aconseguit en el darrer any una gran presència internacional que va en augment. Aquesta jove empresa exportadora de vins pretén exportar sensacions i experiències a través de la cultura culinària mediterrània, amb els seus productes de qualitat i saludables, amb especial interès per exportar la cultura espanyola del vi, sense posar-se fronteres a través dels seus vins de qualitat.

Presents a sis països representant set cellers

Des del primer moment tenien una cosa clara “volíem invertir en mercats de llarg recorregut com l’asiàtic i altres, a curt termini, que ens ajudaran a arrencar l’activitat, com el mercat europeu. La nostra activitat és, en un 85% exportació, el 10% mercat nacional  i el 5% restant, dedicat a l’organització d’esdeveniments, servei premium, en el què vam omplir els cellers privats de particulars i la consultoria relacionada amb el món del vi”, explica Albert Díez, fundador d’Export Moonwine  junt amb Pere Flores i José Luis Pérez.

Sota aquesta premissa Export Moonwine no posa límits a les seves exportacions. Compten amb acció comercial a 25 països, dels quals estan consolidats ja en sis mercats com la Xina, Rússia, Noruega, Suïssa, Dinamarca i Holanda, i tenen com a objectiu consolidar-se enguany en cinc mercats més: Cuba, Mèxic, Alemanya, Bèlgica i Polònia. Díez diu que “estem molt satisfets perquè tot el que han planificat s’està complint i la previsió és doblar la facturació aquest 2013”.

Fins ara, representen set cellers en exclusiva com per exemple ORTO VINS (D.O Montsant), CELLER PARDAS (D.O Penedès) i CLOS LENTISCUS (D.O Penedès), i la seva selecció és el que els fa diferents. Els requisits bàsics de la seva selecció es que siguin productors joves i/o reconeguts enòlegs, amb projectes propis que estiguin començant i que treballin vinyes, raïm i vins de qualitat. En la seva majoria, són vins orgànics i/o biodinàmics, que juntament amb la resta de característiques els fan ser atractius per al mercat.

L’experiència en la distribució de vi i el coneixement del producte fan que Export Moonwine ofereixi als seus clients importadors un valor afegit que es tradueix en gestions eficaces en temps i forma.

Un altre dels atractius d’Export Moonwine és que estan orientats 100% al client. “Els nostres esforços se centren en satisfer les seves necessitats. Si no podem ajudar amb els nostres vins els assessorem sobre on podrien trobar el que necessiten”, remarca Díez. La capacitat de resposta davant de qualsevol necessitat del client és prioritària per a aquests emprenedors, per la qual cosa l’agilitat en els seus serveis és un pilar en la seva gestió d’ofertes i comandes.

Inversió inicial de 17.000 euros i l’assessorament de Promoció Econòmica

La inversió inicial d’aquests tres joves emprenedors per iniciar el projecte “va ser d’uns 17.000 euros, destinada principalment al desenvolupament de la web i a viatges comercials. Hem comptat amb un préstec ICO de 30.000 euros. L’objectiu d’Export Moonwine és tancar aquest any amb una facturació propera als 600.000 euros” manifesta l’Albert Díez.

Des de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell aposten pel creixement de les empreses emprenedores de Martorell i Export Moonwine és una de les empreses d’alt potencial de creixement allotjades al Molí Empresa. Díez pensa que “el viver del Molí Fariner és una bona iniciativa municipal que té una línia ben treballada i que cal continuar potenciant”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here