Els grups parlamentaris presenten en el registre la petició de compareixença que s’afegeix a les demandes fetes per parlar de malnutrició infantil

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l portaveu del grup del PSC, Maurici Lucena, el portaveu adjunt del PPC, Santi Rodríguez, la portaveu d’ICV-EUiA, Dolors Camats, i el portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, van demanar divendres la compareixença, en la Diputació Permanent, del conseller d’Economia i Coneixement.

Demanen que Andreu Mas-Colell, i també el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, compareguin  per a donar explicacions sobre la suspensió d l’adjudicació d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a l’empresa Acciona, SA.

El passat juliol, el Tribunal de Justícia de Catalunya (TSJC) va anul·lar l’adjudicació a l’empresa Acciona, i ara els quaqtre grups volen aprofitar la Diputació Permanent que han forçat per parlar de malnutrició per tractar el cas.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here