Aquest és el pas previ a l’aprovació definitiva dels comptes de l’Ajuntament, que es faria al Ple corresponent al mes de setembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]F[/dropcap]ins al 28 d’agost, és obert el període de consulta i al·legacions. Per a més informació, cal adreçar-se a l’oficina d’atenció al Ciutadà (OAC), ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila. Fins a l’11 de juny, les persones interessades van poder consultar els comptes generals de l’Ajuntament. A partir d’aquell dia i fins al 28 d’agost, es podran presentar les al·legacions que es considerin oportunes.

Tanmateix, des de la regidoria d’Hisenda, en compliment dels suggeriments en l’àmbit d’hisenda municipal del Mapa de Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, s’adjunta un document resum dels Comptes Generals de l’any 2012 on hi podreu trobar la informació següent:

1. Resum general per capítols de la liquidació del pressupost de despeses

2. Resum general per capítols de la liquidació del pressupost d’ingressos

3. Resum del resultat pressupostari

4. Resum del romanent de tresoreria

5. Resum del balanç de situació amb comparativa amb l’any 2011

6. Resum de l’estat del deute

Clica aquí per consultar el resum dels comptes generals de 2012

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here