Aquesta tradicional trobada popular convida tothom a pujar caminant fins al cim de la muntanya del Montbaig, on hi ha l’ermita dedicada a Sant Ramon Nonat. L’aplec anirà precedit per la 35ª Pujada a Peu, una competició atlètica popular

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]entenars de persones s’hi apleguen cada any per assistir a l’ofici religiós, participar a la ballada de sardanes i, en el cas dels infants, prendre part en diverses activitats d’animació. A més enguany també està prevista una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla de Sabadell.

L’aplec anirà precedit per la Pujada a Peu, una competició atlètica popular que tindrà lloc el mateix dia 1 pel matí. Encara queden places per a participar de la caminada popular, a la que us podeu inscriure seguint aquest enllaç. Enguany es commemorarà la seva 35ª edició.

L’Aplec de Sant Ramon està organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi, i hi col·laboren l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, el Centre Excursionista Sant Boi, la Parròquia de Sant Antoni M. Claret, la Penya Blanc Blava, Prodema i Protecció Civil. El Club Atletisme Sant Boi s’encarrega de la prova atlètica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here