Gaudeix de les diverses i sorprenents possibilitats que el Baix Llobregat posa al teu abast, ja siguin activitats relaxades i tranquil·les o d’altres plenes d’emoció i diversió

Baix Bowling

Espai que ofereix gran varietat d’activitats d’oci relacionades amb el bowling, ja sigui de manera individual o en grup, i tant per a empreses com per a escoles. Petits i grans trobaran al Baix Bowling una oportunitat diferent de gaudir el seu temps d’oci.

Barcelona Paintball Parc

Podràs viure una experiència única jugant en 8 missions diferents i gaudint del camp de Paintball més gran de Catalunya, amb més de 20 anys d’experiència a la nostra comarca.

Catalunya en Miniatura

Catalunya en Miniatura és un parc temàtic que aplega una exposició permanent de maquetes dels edificis i monuments més emblemàtics de Catalunya. Aquest espai turístic es presenta com una alternativa lúdica per conèixer l’obra d’Antoni Gaudí reproduïda a escala de forma artesanal i molt minuciosa.
Aquest complex turístic es presenta com una alternativa lúdica per conèixer tota l’obra d’Antoni Gaudí, que recull a escala artesanal i minuciosament reproduïda.

Coves del Salnitre

Detall de les coves. “El targeter”. Font: Ajuntament Collbató

Només cal traspassar el llindar de l’entrada per encetar un recorregut d’aproximadament 500 metres seguint els conductes més espaiosos i més bellament ornamentats per les successives generacions d’espeleotermes (estalagtites, estalagmites i columnes). Passeig enriquit per experts guies que, a més d’explicar-nos les característiques i el resultat del procés geològic que ha donat forma a la cavitat, ens mostraran l’hàbitat dels primers pobladors neolítics  de Montserrat i ens endinsaran en un món de llegendes.

CRAM

La Fundació CRAM és una entitat privada sense ànim de lucre que porta més de 15 anys treballant per la conservació i recuperació del medi marí i de les espècies que hi habiten.
Les visites al Centre de Recuperació sempre són guiades, estan adaptades a totes les edats i dirigides a tota mena de persones o col·lectius: escoles, centres educatius, adults o famílies.
Durant la visita es fa un recorregut per les instal·lacions de la Fundació, visitant els espais que es troben al centre i que es distribueixen en tres àrees: l’edifici de Clínica, el d’Educació i el d’Investigació.

El Bosc Animat

El Bosc Animat es troba en un espai natural amb una abundant quantitat d’arbres en el que es realitzen determinats jocs, per a tot tipus de públic i edats, sumant un total de 45 activitats que poden practicar-se en qualsevol època de l’any i sota tot tipus de climatologia. Amb l’exclusivitat de trobar-se dins del parc temàtic Catalunya en Miniatura, el qual porta en actiu més de 25 anys regalant-nos un passeig turístic-cultural per Catalunya en estat pur i alternant, al mateix temps, amb diverses propostes d’oci.

 El Castillo de las Tinieblas

El “Castillo de las Tinieblas”, ubicat a Gavà és el restaurant espectable de terror de Barcelona per excel.lència. El castell, de tres plantes, està decorat al més estil tètric medieval on passaràs una vetllada d’autèntic terror.
En el seu interior pots trobar: el saló menjador central; La taberna de Satán; La barra del mal; el museu del terror i la família cadáver.
Durant el transcurs del sopar, bruixes, guerrers medievals, sers monstruosos, zombies, metges botjos i més personatges, seran els encarregats de fer-vos viatjar al regne del terror.

Indoorkarting Barcelona

Son una pista de karts coberta, que organitza tot tipus d’activitats per a tots els públics durant tot l’any.
A tots els oferim viure l’emoció de la competició, de la velocitat, en un entorn on cuidem la seguretat al màxim detall. Aquí es pot gaudir d’intenses i apassionants carreres de karts.
Ofereixen un gran ventall de possibilitats: esdeveniments d’empresa, comiats de solter/a, celebracions d’aniversaris, festes infantils, …. en un entorn únic i original.

 Mont aventura Cervelló

Quasi una experiència real que simula un joc d’estratègia amb l’equipament complert per a maagar-se, infiltrar-se i aconseguir els objectius marcats pels monitors que us acompanyaran en tot moment.

 Planet Bowling

Situat en el Parc Comercial Barnasud, i amb 3.800 m2 d’equipament, Planet Bowling és la bolera més gran de Catalunya on es pot gaudir de diverses activitats d’oci per a totes les edats: bowling, saló esportiu i recreatiu, parc infantil i servei d’hostaleria.

Top Way Rutes

TOPWAY RUTES és una empresa que té la finalitat de gaudir de la natura d’una manera nova i respectuosa amb el nostre entorn mitjançant el Segway x2.
El Segway x2 és un vehicle elèctric intel.ligent que no produeix emissions contaminants de cap tipus. Per tant el seu impacte en el medi ambient és pràcticament nul, per la qual cosa es converteix en un vehicle sostenible. 
Els trobareu al municipi de Begues, envoltats de natura. Situats a uns 400 metres d’altitud, en el sud-est de la comarca, una part molt important del Parc del Garraf es troba en aquest terme, incloent els pics del Montau (658 m) i de la Morella (594 m).
Apunta’t a l’aventura de descobrir aquest nou i innovador mitjà de transport!!

 

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here