L’exposició ja ha estat Gavà, Corbera i recentment a Martorell, i ara arriba a Sant Feliu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er acabar de celebrar el seu  mig segle de vida, Cavall Fort ha editat una exposició, perquè tenen ganes que molta gent pugui saber què és, com és i el munt de coses que ha fet la revista Cavall Fort!

L’exposició és a la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu des de fa dos dies, i es podrà visitar fins al 15 de setembre.

Als panells de l’exposició, a més de veure-hi pàgines i de descobrir-hi anècdotes i curiositats de la revista, hi podreu… jugar! I és que en els plafons hi trobareu entreteniments i jocs per a resoldre.

L’exposició, titulada “Cavall Fort. Tan divertit com un joc”, viatja per les biblioteques públiques, gràcies a la col·laboració del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona.


FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here