Una delegació japonesa de l’àmbit de la salut i la geriatria visita la residencia Les Gavines de Castelldefels per establir ponts de comunicació i col·laboracions futures

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]na delegació japonesa formada per uns 20 representants de diferents entitats i empreses del sector de la salut i la geriatria visitar Castelldefels el passat 22 d’agost per conèixer la residència Les Gavines, situada gairebé a peu de platja.

Interessats en l’àmbit del turisme sanitari, els diferents integrants van visitar la ciutat i la residència Les Gavines amb la voluntat d’establir ponts de comunicació amb el centre i poder col · laborar en el futur, tant intercanviant informació com per a possibles visites de turistes de salut.

 

Font; Ràdio Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here