L’alcalde de Cornellà i número 2 dels socialistes catalans es refereix a Nadal, Geli i Ros com a “professionals de la polseguera” i critica el que ell anomena “professionals del soroll” que “sobreviuen per les crítiques contínues”. Les reaccions dins del partit no s’han fet esperar

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l secretari d’acció política del PSC, Antonio Balmón, defensa que al PSC hi sobra gent.

A través d’un article que publicava ahir El Periódico, el cornellanenc Balmón argumenta que aquestes persones no sobren per les seves idees sinó perquè són “professionals del soroll sense cap rellevància actual que són utilitzats per fer grinyolar i desorientar” les posicions del partit.

Sobren, segons Balmón,swiss replica watches els que “s’ofeguen en la seva vanitat” i han canviat “el nosaltres pel jo”, els que “sobreviuen no per la seva lucidesa sinó per les crítiques contínues que donen munició a l’adversari”.

A més, en l’article, l’alcalde baixllobregatí es refereix a Joaquim Nadal, Marina Geli i Àngel Ros com a “professionals de la polseguera”.

Reaccions

Sabaté replica a Balmón que “no sobren companys al PSC” sinó que “sobren articles” com el seu

El diputat del PSC al Parlament Xavier Sabaté va replicar ahir mateix al secretari d’acció política del partit, Antonio Balmón, assegurant que no hi sobra ningú. “No sobren, Antonio, companys al PSC”, va indicar Sabaté en un apunt al seu blog, tot afegint que “sobren articles com el teu que aparten i menystenen a qui treballa i lluita honestament per assolir el millor pels catalans i les catalanes”.

Amb tot, el diputat també carrega contra els anomenats crítics, www.bestclock.cn els membres del partit a qui Balmón dirigia l’article. “A mi tampoc no m’agrada darrerament la posició ni els articles massa parcials de la nostra realitat del company Quim Nadal”, adverteix Sabaté.

Nadal no es dóna per al·ludit per Balmón però li replica que els èxits i els fracassos del PSC són “compartits”

El primer secretari del PSC de Girona, Joaquim Nadal, va assegurar no haver-se donat per al·ludit per l’article d’Antoni Balmón on assegura que hi ha gent que sobra al partit.

En tot cas, va dir que no creu que ell sobri al PSC. “Si algú ho pensa que ho digui, però amb aquestes paraules”, va dir en declaracions a Ràdio Girona-Cadena Ser.

Pel que fa a les crítiques de Balmón al tripartit, Nadal sí que va voler replicar que “no es poden anar a buscar responsabilitats dels fracassos en un o altre sector, sinó que això és una història d’èxits i de fracassos compartits”. Pel que fa a la seva continuïtat a la presidència del PSC de Girona, va dir que no s’ha plantejat en cap moment deixar el càrrec.

Geli respon a Balmón que al PSC “no hi sobra ningú sinó que hi falta gent”

L’exconsellera Marina Geli va replicar al secretari d’acció política del PSC, Antonio Balmón, que al PSC “no hi sobra ningú sinó que hi falta gent”.

En declaracions a l’ACN, Geli va recordar que en els últims temps ja han anat marxant persones del partit i va afirmar que “ara és l’hora de sumar”.

Després que Balmón hagi defensat que els “professionals del soroll” sobren del partit i hagi citat Joaquim Nadal, Marina Geli i Àngel Ros, l’exconsellera de sanitat durant l’etapa del tripartit va assegurar que no forma part dels socialistes catalans per debilitar el PSC.

A més, va defensar que el partit serà “més útil si continua adaptant el seu discurs al pluralisme de base”.

Ros replica a Balmón que “al PSC no hi sobra ningú” i reivindica la feina del tripartit

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va replicar al secretari d’Acció Política del PSC, Antoni Balmón, que al partit “no hi sobra ningú”, i va aprofitar també per reivindicar la feina del tripartit.

En declaracions a TV3, Ros va indicar que no comparteix alguns elements de l’article que ha publicat Balmón en què defensa que al PSC sobren “professionals del soroll” i defineix Joaquim Nadal, Marina Geli i el propi Ros com a “professionals de la polseguera”.

També parla d’un “forat immens” en referència a l’herència deixada pel tripartit.

Ros també va respondre al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que va reptar els crítics a enfrontar-se a ell en un congrés. Segons Ros, ara no és temps d’això.

 

2 COMENTARIS

  1. Apreciado. En ningún momento nos hemos referido a que Balmón sea el número 2 DE LAS LISTAS del PSC. Sino a que es el SEGUNDO HOMBRE FUERTE del partido. Esto no es tan solo una apreciación de la persona redactora de la noticia en el caso de elBaix.cat sino que en los siguientes enlaces del Nació Digital (http://www.naciodigital.cat/noticia/58369/mero/navarro/defensa/al/psc/sobra/gent) o de l’Agència Catalana de Notícies (http://www.acn.cat/acn/723601/General/text/Antonio-Balmon-secretari-daccio-politica-PSC-sobrar-professionals-del-soroll-critics-El-Periodico.html) encontrará la misma referencia. Además, como ya sabrá, el también alcalde de Cornellà es el Secretario de Acción Política del partido, cargo de vital importancia, además de ser alcalde de una de las ciudades más importantes para el PSC en el área metropolitana de Barcelona; hecho que a nuestro parecer lo convierte en una de las personas más influyentes del partido. Si usted considera que no es el número 2, lo aceptamos, pero no es un error a enmendar sino una simple divergencia de opiniones. Gracias por ayudar a mejorar nuestro periódico. Saludos cordiales

  2. El alcalde de Cornellá, Antonio Balmon, no es el número dos del PSC. Porfavor, verifiquen sus informaciones antes de publicarla, y especialmente aquellas que sean tan sencillamente verificables como esta. Gracias.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here