L’exconsellera respon aixi a l’article de Balmón, en el que l’alcalde de Cornellà la titllava de “professional de la polseguera”. Tura també ha declarat que creu que la Via Catalana és una “mobilització interessant” però no aclareix si hi participarà

Barcelona (ACN).- L’exconsellera del PSC Montserrat Tura ha criticat l’actitud de la direcció del PSC.

“Aquesta vocació de dividir i considerar que uns tenen dret a utilitzar les sigles històriques i altres no podrem utilitzar-les mai em sembla un plantejament forassenyat”, ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio, després de l’article del número dos del partit, Antonio Balmón, en què deia que al PSC hi sobren persones.

A més, Tura li ha retret que “desmereixi” el període en què va governar el tripartit i ha assegurat que és una de les coses que més li dolen.

En referència a la Via Catalana, ha considerat que és una “mobilització interessant” com a reivindicació d’un poble però no ha aclarit si hi participarà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here