L’alcalde de Barcelona reitera que la prioritat del consistori és reclamar la finalització de la L9 fins a l’aeroport i la Zona Franca i aposta per un pacte del transport metropolità entre Ajuntament, Generalitat i Ministeri

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va reclamar diumenge un pacte del transport metropolità que inclogui l’Ajuntament de la capital catalana, la Generalitat i el Ministeri de Foment per tal de prioritzar les inversions en mobilitat.

Segons va dir davant els mitjans de comunicació abans de visitar la Festa Major del districte de Sants, s’ha de tenir en compte quina és la situació econòmica, però no és cert que no es pugui fer res.

Per al consistori barceloní, va voler deixar clar Trias, la màxima prioritat és que s’accelerin i finalitzin les obres de diversos trams de la L9, sobretot els que connecten la ciutat amb l’aeroport del Prat i amb la Zona Franca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here