Avui a les 19:30h es dóna el tret de sortida a quatre dies de Festa Major a la localitat baixllobregatina. Els actes s’iniciaran amb el pregó a càrrec de l’Esplai Pingüí, amb motiu del 25è aniversari de l’emblemàtica associació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ant Andreu de la Barca es vesteix de festa durant els propers quatre dies. Fins al 2 de setembre, la persones que s’apropin a aquesta ciutat del Baix Llobregat podran gaudir d’un programa farcit d’activitats per a gent de totes les edats.

La festa començarà a les 19:30h, com no podia ser d’una altra manera, amb el pregó de Festa Major, a càrrec de l’Esplai Pingüí amb motiu del 25è aniversari de l’entitat, a l’Ajuntament. El pregó estarà acompanyat per un Ball de gegants, amb l’Agrupació Cultural Aigüestoses i per la Tronada d’inici de festes.

I donarà pas a una llarga nit, farcida d’activitats fins a altes hores de la matinada.

A les 22h començarà el Concert Jove a l’escenari central de l’Avinguda de la Constitució, amb els guanyadors del 5è concurs MusicAndreu FM. Mystic Switch és una banda nova amb versions de pop/rock, amb una gran versatilitat d’estils. White Chocolate BCN té un repertori enèrgic, temes propis i versions d’estil R&B Soul; i Naxx és un grup de rock/pop amb un directe molt potent i melodies que no deixaran indiferent.

A la 1.00h, s’iniciarà el No music, no party, un concert de 4 DJs de Sant Andreu de la Barca: Blema, Abel Nesian, Gonzalo Aguilera i Chette. La millor música del moment i animació sense descans en una festa per no oblidar, també a l’escenari central de l’Avinguda de la Constitució.

Finalment, a les 4.00h, qui encara tingui energia podrà gaudir de La Barca del Sr. Andreu. Una carrossa espectacular organitzada per l’Agrupació de Joves de Sant Andreu de la Barca, que portarà a les persones assistents, amb bona música i companyia en cercavila, fins al polígon La Clota, on la festa continuarà fins que surti el sol.

I això només és l’inici…consulta la programació de la resta de dies:

Dissabte 31, agost 2013 Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Diumenge 1, setembre 2013 Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Dilluns 2, setembre 2013 Festa Major de Sant Andreu de la Barca

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here