La Zona Esportiva de can Torelló va acollir l’acte de lliurament del material escolar amb què el Club Beisbol i Softball Gavà contribueix a la campanya de recollida impulsada per la plataforma Gavà Solidària. El club va lliurar el material a les AMPA en un acte presidit per l’alcalde, Joaquim Balsera

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta del material adquirit arran de l’organització del Torneig solidari celebrat el passat 6 de de juliol i la col·laboració d’empreses i comerços. La iniciativa va sorgir dels entrenadors de l’equip cadet, Víctor Serrano i Manel Castillo, que van rebre la felicitació de l’alcalde, Joaquim Balsera, per la tasca feta.

Una felicitació que l’alcalde va estendre a tot el club: “Avui, el Club Beisbol i Softbol Gavà ha demostrat, més que mai, que l’esport és valors, uns valors que es poden fer realitat. Amb el seu esforç i la vinculació del club ambempreses i entitats de la ciutat han fet possible aquesta recaptació de matrial escolar que s’emmarca en la xarxa solidària que estem construint a Gavà”.

En el torneig solidari els jugadors dels sis equips participants van aportar cinc euros que els donava dret a un entrepà i una beguda. El club, per la seva banda, es va mobilitzar perquè tots els diners anessin destinats a la compra del material escolar, cosa que va aconseguir gràcies a la col·laboració d’establiments comercials, entitats ciutadanes i particulars.

Els diners recaptats s’han destinat a la compra de llapis, caixes de colors i retoladors, bolígrafs, gomes i maquinetes. A això cal afegir el suport a la iniciativa de la firma Alpino que ha lliurat al CBS Gavà guixos de pissarra i ceres per valor de 4.660 euros, tal i com van explicar ahir els entrenadors impulsors de la iniciativa.

Les instal·lacions esportives de can Torelló van acollir l’acte de lliurament del material a les AMPA de les escoles públiques i concertades de la ciutat, així com a l’escola d’educació especial Maria Felip. Segons el president de la coordinadora d’AMPA de Gavà, Luis Guitart, “el material es distribuirà a través de les direccions dels centres educatius. L’AMPA de cada centre coordinarà amb els responsables de les escoles els infants i les aules que més necessiten d’aquest material i a través d’ells el farem arribar equitativament”.

Aquesta iniciativa del Club Beisbol i Softbol Gavà dóna un bona empenta a la campanya de recollida de material escolar impulsada per la Plataforma Gavà Solidària, des del passat mes de juliol. Les aportacions es poden fer durant tot el setembre als 40 punts de recollida existents, entre equipaments municipals, entitats i alguns establiments comercials.

 

Foto titular: http://www.elbruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here