Descobreix gràcies a La Porta del Delta (Centre d’Informació i Promoció del Delta del Llobregat), dotze noves rutes per conèixer una de les zones naturals més especials del Baix Llobregat i de Catalunya. En aquesta primera part, et proposem 6 rutes per a passar un dia sencer al Delta. Apropa’t al Delta i tria el teu camí!

Aigua dolça, aigua salada – Del riu a la platja del Prat 

Un matí visitant els Espais Naturals del Riu , on es troben els diferents ecosistemes i paisatges d’un Delta: estanys i maresmes, platges, riu, pinedes litorals…

Al migdia la proposta anima a degustar la millor oferta gastronòmica del municipi, amb el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat com a productes estrella.

Per acabar la jornada es proposa un agradable passeig per la platja del Prat .

Més informació aquí: Aigua dolça, aigua salada 

El Prat: la platja i la vila – De la vila a la platja del Prat

Un matí visitant les instal·lacions del CRAM , per conèixer quines són les activitats que desenvolupen per a la conservació i recuperació del medi marí i les espècies que hi habiten.

Dinar al Prat, gaudint de la millor oferta gastronòmica amb El Prat Degusta’l .

Per la tarda, es proposa gaudir de la millor oferta cultural que ofereixen el Cèntric Espai Cultural i el teatre Modern.

Més informació aquí: El Prat: la platja i la vila 

Del camp al mar – De can Comas a Carrabiners

Durant el matí es proposa un recorregut per la zona agrícola del Parc Agrari del Baix Llobregat , al voltant de la masia de can Comes, seu del Parc Agrari.

Al migdia degustar la millor oferta gastronòmica del municipi, amb el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat com a productes estrella.

Per la tarda visitar dos edificis inclosos en el catàleg del patrimoni històric i arquitectònic de la ciutat: l’antiga caserna de Carrabiners i l’edifici del Semàfor.

Més informació aquí: Del camp al mar 

Del cor del Delta al cor de la vila – Els Espais Naturals i la vila del Prat

Passar el matí visitant els Espais Naturals del Riu , per trobar diferents ecosistemes i paisatges d’un Delta : estanys i maresmes, platges, riu, pinedes litorals…

Al migdia degustar la millor oferta gastronòmica del municipi, amb el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat com a productes estrella.

Per la tarda gaudir de la millor oferta cultural que ens ofereixen el Cèntric Espai Cultural i el teatre Modern.

Més informació aquí: Del cor del Delta al cor de la vila 

Animals marins i ocells al Delta – El Cram i el Remolar

Passar el matí visitant les instal·lacions del CRAM, per conèixer quines són les activitats que desenvolupen per a la conservació i recuperació del medi marí i les espècies que hi habiten.

Després es proposa fer un bany a la platja i dinar en algunes de les guinguetes de la platja.

Per la tarda recomanen una passejada fins a la platja de Viladecans i els més valents poden arribar fins a la reserva del Remolar – Filipines.

Més informació aquí: Animals marins i ocells al Delta

Del mar al cel – La platja i els miradors d’avions

Passar el matí gaudint de les activitats organitzades a la platja pel Centre Municipal de Vela.

Dinar en algunes de les guinguetes de la platja i si ja és època de bany, refrescar-se durant la tarda fent un bany.

En el recorregut de tornada es recomana fer una parada a un dels punts més espectaculars del territori: els miradors d’avions.

Més informació aquí: Del mar al cel 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here