Demà dissabte 21 de setembre, tindrà lloc la quarta edició de la Ruta de les X ermites, que té com a punt de sortida i d’arribada l’Església de Sant Cristòfol de Begues

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es persones que participin a l’esdeveniment hauran de completar un recorregut de 50 km amb un desnivell positiu de 2.700 metres,  en què es passarà per una desena d’ermites del Baix Llobregat, com ara la de Sant Miquel, l’ermita de la Mare de Déu de Bruguers, l’ermita de Sant Ramon o la de la mare de Déu del Remei.

A part d’aquest recorregut, per primer cop se n’ha establert un altre de 25 km que passa per cinc ermites.

Les persones assistents a la Ruta de les X ermites, han de ser a les 7 h al passeig de l’Eglésia. Qui participi a la Ruta de les V ermites, a les 8 h. Les inscripcions s’han de fer a través del web www.10ermites.com.

Un any més, la marxa recordarà l’alpinista Xavier Teixidor, mort en una expedició al Montblanc fa 8 anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here