L’artista actuarà avui 20 de setembre, a les 22h, al teatre Mercè Rodoreda durant la presentació de la nova temporada de tardor que portarà a la ciutat obres tan destacades com Bona gent, amb Àlex Casanovas, el musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré i el monòleg ¡Quejarse es gratis!, de Kaco, una de les estrelles de la Paramount Comedy

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a polifacètica artista d’origen cubà, Lucrecia, serà l’encarregada d’aixecar, demà 20 de setembre a les 22 hores, la nova temporada d’espectacles de Sant Joan Despí al teatre Mercè Rodoreda.

L’enèrgica veu de Lucrecia sonarà just després de la presentació de la temporada en un acte en què, a més a més, es farà balanç de la temporada 2012, que ha comptat amb prop de 4.000 espectadors, gairebé la meitat dels quals ha comprat les entrades a través del web www.teatresdespi.cat, en marxa des del mes de gener.

La temporada continuarà el 28 de setembre amb ¡Quejarse es gratis! un monòleg de Kaco, un dels monologuistes més carismàtics del canal Paramount Comedy al casal de joves El Bulevard. Aquesta sala també acollirà, el 25 d’octubre, l’espectacle de màgia i humor Imperfecto, d’Issac Jurado.

El teatre Mercè Rodoreda serà escenari de la resta d’obres. Un dels plats forts d’aquesta temporada serà Bona gent (4 d’octubre). Interpretada per Mercè Arànega i Àlex Casanovas, entre d’altres, l’obra  narra la història d’una mare soltera amb una filla amb discapacitat que, tot i les adversitats, farà el que pugui per trobar noves il·lusions.

El musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré visitarà Sant Joan Despí el 8 de novembre. L’espectacle, que ha triomfat a Broadway, està interpretat per Mercè Martínez, Ivan Labanda o Muntsa Rius i dirigida per Elisensa Roca. L’última pirueta, interpretada per artistes professionals i no professionals amb diversitat funcional, ens convida, el 29 de novembre, a reflexionar sobre la situació de l’art en una societat en crisi.

Espectacles infantils

Els nens i les nenes també tindran un espai en aquesta temporada. L’espectacle de cançons participatives Un llençol d’estels, de Pep López i Sopars de Duro (27 d’octubre), i el musical El petit Dalí, d’Únics Produccions (24 de novembre) són les apostes d’aquesta temporada.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here