Direcció i treballadors negocien fórmules per poder ajustar els costos de l’empresa concessionària del servei a la retallada del 42% que asseguren els ha anunciat Aena

El Prat de Llobregat (ACN).- La plantilla del servei de carros portaequipatges de l’Aeroport de Barcelona ha ajornat la vaga indefinida que havia convocat a partir d’aquest dijous, a l’espera de poder arribar a un acord amb la direcció de Servikart, l’empresa concessionària del servei.

La direcció i els treballadors han iniciat aquesta setmana les converses per mirar d’acordar un ajust menor als 13 acomiadaments que va anunciar l’empresa en conèixer que Aena els vols ajustar un 42% el contracte per la gestió del servei, segons han explicat fonts sindicals a l’ACN.

Els treballadors però avisen que només es tracta d’un ajornament i que si no s’arriba a una solució pactada la vaga es tirarà endavant a partir del dia 18.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here