Territori i Sostenibilitat ha confirmat a Ribó la propera aplicació del sistema T-Mobilitat

Barcelona (ACN).- L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i els operadors de transport públic Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Tram i Renfe Rodalies, han acceptat unificar els criteris per accedir als diversos títols socials -i més econòmics- de transport, tal i com va sol·licitar el Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

Segons ha informat aquest dilluns el Síndic, la Conselleria de Territori i Sostenibilitat ha comunicat que amb la implantació del sistema T-Mobilitat, s’aplicaran nous sistemes de control contra el frau i que s’està estudiant introduir més possibilitats de pagament als usuaris que hagin d’abonar una percepció mínima.

2 COMENTARIS

  1. Es basa principalment en l’establiment d’un sistema que permetrà un tracte personalitzat de cada usuari i un tractament específic de la tarifació social i, en el cas de pèrdua o robatori, l’anul·lació del títol afectat i la substitució per un de nou.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here