La XI Diada d’Entitats, el 5 i 6 d’octubre, a la rambla Josep Maria Jujol, ofereix més de 40 activitats esportives, culturals, socials, solidàries… per donar a conèixer a la ciutadania la feina que desenvolupen durant l’any les associacions. La informació de la Diada es podrà consultar al web www.diada.despientitats.cat o bé descarregar-la amb dispositius mòbils a través de codis QR

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ant Joan Despí organitza els propers 5 i 6 d’octubre la XI edició de la Diada d’Entitats, aparador de la feina de dinamització que realitzen les associacions de la ciutat. Durant aquestes dues jornades, 63 entitats exposaran en els estands ubicats al llarg de la rambla Josep Maria Jujol els seus projectes, i paral·lelament s’organitzaran 40 activitats durant les dues jornades.

La rambla serà l’eix vertebrador de sis espais diferenciats en funció de les activitats programades: la mostra d’entitats, l’espai de tallers, el d’actuacions, el d’exposicions, l’esportiu i el solidari. Durant aquestes dues jornades, la Taula Social recollirà aliments per a les persones més vulnerables de la ciutat.

Una Diada 2.0

Les noves tecnologies tindran un pes important en aquesta edició a través de diferents iniciatives. D’una banda, els estands disposaran d’un codi QR a través del qual es podrem connectar amb la seva pàgina web, allotjades al portal Despientitats. Aquests codis també serviran per participar en el joc de la Diada, una manera divertida de recórrer-la i participar-hi, a través dels dispositius mòbils, com smartphones i tauletes.

A través d’aquests codis també es podrà accedir a la  pàgina web www.diada.despientitats.cat creada per aquest esdeveniment i dedicada íntegrament a aquesta jornada i les entitats.

Més activitats

D’altra banda, l’Escola Municipal d’Art crearà una instal·lació espectacular a la plaça Sol Solet amb més de 500 paraigües que simulen les cúpules de la Torre de la Creu en commemoració del centenari de l’inici de la construcció d’aquesta joia modernista. P

er últim, l’Esbart Dansaire commemora el 70è aniversari amb una lip dub, el diumenge 6 d’octubre, en què convida a tothom a participar-hi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here