Aquests 5 i 6 d’octubre, el Canal Olímpic acollirà una prova del circuit europeu de handbike, modalitat ciclista practicada per persones amb disminució física

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest cap de setmana Castelldefels acull una important prova de Handbike, modalitat ciclista practicada per persones amb disminució física, inscrita dins del Circuit Europeu de Handbike. El Canal Olímpic i els seus voltants, en el cas de la contrarellotge de
dissabte, i el Passeig Marítim diumenge, pel que fa a la modalitat de ‘ruta’, seran els escenaris d’una competició que reunirà als principals especialistes europeus de la disciplina.

Amb l’objectiu de donar ressò a l’esdeveniment, el Handbike Club Barcelona organitza una prova que vol convertir-se en el ‘tret de sortida’ del reconeixement d’aquest esport a nivell català.

En el marc de la presentació oficial de l’esdeveniment esportiu ahir 2 d’octubre a l’hotel BCN Events, l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va lloar “la capacitat de superació d’uns esportistes que mereixen el màxim reconeixement, subratllant l’orgull que suposa que passin per Castelldefels en l’any de la Capitalitat europea de l’esport de Castelldefels”. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Francesc Xavier Amate, es va mostrar “sorprès i admirat per l’esforç i les ganes que hi ha al darrera d’aquesta disciplina” i va desitjar que “la de dissabte sigui la primera de moltes cites que se celebrin a Castelldefels”.

El Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, va destacar que “l’organització de la prova posa en evidència la capacitat de Catalunya per acollir activitats esportives d’alt nivell, a més de la sensibilitat per promoure l’esport per a tothom”.
Dissabte, 5 d’octubre a les 13 hores, tindrà lloc la prova de contrarellotge en les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya. I diumenge, 6 d’octubre a les 9 hores, se celebrarà la prova en línia al Passeig Marítim (sortida i arribada a la plaça
de les Palmeres).

Diumenge a la tarda, l’hotel BCN Events acollirà el lliurament de premis de les diferents classificacions generals del circuit europeu 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here