Una iniciativa que vol donar a conèixer les associacions de Sant Esteve i el seu treball, i que enguany rebrà la visita d’una delegació francesa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Trobada comptarà aquest any amb la visita d’una delegació de la població francesa de Champniers. Paral•lelament, tindrà lloc una nova edició del concurs de carbasses, el certamen més antic d’aquest tipus que hi ha a Catalunya.

Avui, la sala de plens de l’Ajuntament acollirà l’acte de ratificació del protocol d’agermanament signat fa uns mesos per Champniers i Sant Esteve Sesrovires. La delegació francesa aprofitarà per visitar la Trobada, com ja va fer l’any passat.

La Trobada també acollirà dissabte al matí una excursió familiar pel Parc del Motor organitzada pel GIRES i, a la tarda, tindrà lloc la inauguració de l’exposició del pintor olesà Salvador Batalla. L’artista exposarà a la Sala Domènech i Estapà.

Mostra d’Entitats

Diumenge, entre les 10.00 i les 14.00 hores del migdia, se celebrarà la Mostra d’Entitats. Com l’any passat, les associacions de Sant Esteve posaran estands en els carrers de l’illa de vianants i donaran a conèixer als visitants les seves activitats. En acabar la Mostra, hi haurà un dinar d’entitats, els tiquets del qual es podran adquirir en el Patronat Municipal.

18è Concurs de Carbasses

Coincidint amb la Trobada, diumenge, a les 12.00 hores, començarà a la plaça del Doctor Tarrés el 18è Concurs de Carbasses de Sant Esteve, que està considerat el més antic de Catalunya. Alguns anys, les carbasses han arribat a superar els100 quilos de pes.

A més a més, coincidint amb la Mostra d’Entitats, diumenge al matí una unitat mòbil del Banc de Sant es desplaçarà fins al Casino per recollir-ne donacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here