La ciutat baixllobregatina acull activitats relacionades amb el món dels pallassos fins al 2 de noviembre, per a fer més curta l’espera entre una edició i una altra del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Les activitats s’adrecen a totes les edats, però especialment als nens i nenes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a localitat és a mig camí entre el festival internacional de pallassos de l’any passat i del que es podrá gaudir al 2014.

Per a fer més curta l’espera i seguint la línia encetada a 2011, l’Ajuntament organitza un conjunt d’activitats relacionades amb el món dels pallassos, sota el paraigua del programa Tot esperant pallassos.

Des de contacontes a exposicions o el parc dels pallassos, les iniciatives estan orientades per a les diferents edats, especialment als infants, i es podran veure a diferents espais de la ciutat.

Aquí podeu consultar el programa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here