Diumenge 13 d’octubre a les 19.00 h a l’Ateneu Sant Feliu de Llobregat, qui vulgui podrá gaudir d’aquesta actuació que coincideix amb la celebració des del proper dijous i fins el mateix diumenge, de la Festa Major de la localitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]ompartint espai amb la resta d’activitats de les Festes de Tardor de Sant Feliu, l’aposta del Cicle ContraBaix destaca en el format del flamenc i sobretot, de la guitarra espanyola.

Encara recent el seu premi Goya a la millor cançó original per la buleria “No te puedo encontrar” de la pel·lícula “Blancanieves”, el guitarrista Chicuelo oferirà un concert íntim i proper, amb la única companyia de “Salao” al cante i Isaac Vigueras al cajón.

Des del toc flamenc en les seves vessants fonamentals, els aficionats i el públic en general tindran així l’oportunitat d’apreciar a aquest artista des d’una perspectiva poc freqüent però rellevant i intensa.

Des de la seva marcada personalitat, Chicuelo ha captivat figures històriques del gènere tan destacades com els cantaores Chano Lobato i Carmen Linares, amb qui ha aconseguit recitals memorables. La innovació es fonamenta, si escau, en coneixements molt sòlids, una gran intel•ligència tècnica i, per descomptat, una imaginació sorprenent assenyalada per la capacitat de diàleg.

Si encara no has viscut la intensitat d’un concert de flamenc, aquesta és una gran oportunitat gràcies a la proximitat de l’escenari de l’Ateneu.

Biografia

Juan Gómez ‘Chicuelo’ (Barcelona, 1968) és un dels guitarristes més destacats del panorama flamenc i un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Excepcionalment versàtil i creatiu, ha acompanyat des dels seus inicis a cantaores com Miguel Poveda o Duquende.

En produccions molt diverses, i en particular en els seus discos “Complices” (2000) i “Diapasión” (2007), ha encapçalat i dirigit des de la guitarra combos i grups instrumentals sovint molt innovadors, al costat d’altres grans músics.

És també molt requerit per destacats bailaores, com Israel Galván, Antonio Canales o el japonès Soji Koshima i la seva companyia de dansa, de la qual assumeix la direcció musical des de fa més d’una dècada.

 

12 € entrada anticipada (taquilla 15 €) – Comprar entrades

Els susbcriptors d’elBaix.cat tenen descompte

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here