Des del seu inici l’any 2001 fins a l’actualitat el cicle ha comptat amb 424.600 espectador. A Sant Vicenç dels Horts, un dels 35 municipis catalans que hi participen, es projectaran Alvin i els Esquirols 3, Les Aventures de Tadeu Jones, Hotel Transsilvania, Zarafa i Age Ice 4

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest cap de setmana comença l’edició de tardor del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) que en aquesta ocasió arribarà a 35 municipis. El cicle va néixer el 2001 i té dues edicions cada any: una a la primavera i una a la tardor.

Les projeccions del cicle de tardor comencen als municipis de Barcelona, Sant Vicenç dels Horts, Lleida, La Seu d’Urgell, L’Hospitalet de Llobregat i Cerdanyola del Vallès. En aquesta edició s’hi incorporen per primera vegada Cerdanyola del Vallès, Olot, Sant Vicenç dels Horts i Vilafranca del Penedès. El cicle s’allargarà fins el desembre i arribarà a un total de 35 poblacions.

Les projeccions del CINC van començar a les comarques de Lleida l’any 2001, gràcies a la col·laboració establerta entre el Departament de Cultura i diversos exhibidors de la zona. Des del seu inici fins a l’actualitat el cicle ha tingut 424.600 espectadors.

El CINC és una iniciativa del Departament de Cultura amb la col·laboració de diversos exhibidors: Circuit Urgellenc, Megacine, Cinemes Girona, Cinemes El Punt, Ocine, Filmax Granvia, Cinemes Guiu, Espai Funatic, Cinemes Olot, Multicines La Vailet i Jubrik Cinema, a banda del Consorci per a la Normalització Lingüística, els Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, els consells comarcals de la Segarra i del Solsonès, Mollerussa Comarcial i els ajuntaments d’Almacelles, Balaguer, Cervera, Falset, Juneda, Mequinensa, Montblanc, Ripoll, Rubí, Solsona, Sort, Tamarit de Llitera, Tremp i Vielha e Mijaran.

Cartellera Sant Vicenç dels Horts
cinesvh

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here